#3 redenen waarom je een makelaar Rotterdam nodig hebt

Rotterdam is de hardst groeiende stad van Nederland. Na de tweede wereldoorlog is Rotterdam gaan bouwen, dit was natuurlijk ook nodig. Ontzettend veel gebouwen zijn verwoest. Maar juist de gebouwen die zijn blijven staan zijn veelal monumenten geworden. Echter is Rotterdam de laatste jaren zo populair geworden dat huizenliefhebbers enorm lang in de wachtlijst staan voor een huis in Rotterdam. Daarnaast zijn de huizen prijzen zo flink gegroeid dat het lastig is om een betaalbaar huis te bemachtigen. Het nemen van een aankoopmakelaar kan ontzettend voordelig voor je zijn. Deze makelaar kan namelijk de panden op waarde schatten, iets wat voor een leek veel moeilijker is. Als je je huis wilt verkopen is een verkoopmakelaar weer ontzettend handig.

#1 Verkoopmakelaar Rotterdam

Een verkoopmakelaar gaat jou helpen bij het verkopen van je huis. Een verkoopmakelaar is tegenwoordig wel verplicht om aan te nemen. Tenzij je je huis kan verkoop aan een familielid of goede vriend. Uiteindelijk kom je dan wel samen uit met de prijs. Een verkoopmakelaar gaat jou ondersteunen bij de verkoop van je huis. Daarnaast is hij/zij aanspreekpunt voor de aankoopmakelaar en zal hij het onderste uit de kan halen voor jou.

#2 Aankoopmakelaar Rotterdam

Een aankoopmakelaar in Rotterdam is ook aan te raden. Tegenwoordig zijn de prijzen zo hoog gestegen dat de verkopers een belachelijk bedrag vragen voor hun koophuis. Hierdoor kan jij een kat in de zak kopen. De aankoopmakelaar kan hier goed doorheen kijken en weet de juiste documenten op te vragen. Daarnaast zal hij zorgen voor goede onderhandelingen.

#3 Waarde bepaling

Een makelaar Rotterdam zal voor jou de juiste waarde bepalen zodat je niet teveel betaald of te weinig betaald krijgt voor het huis. Spreek daarnaast goed af wat eventueel de bonus is voor de makelaar.

Kennis is belangrijk

Goede kennis van de makelaar Rotterdam is zeker belangrijk. Als hij de stad goed kent zal hij voor jou een mooie prijs weten te regelen.