Basic Fit opzeggen

Sporten en gezond eten horen bij een actieve levensstijl. Onze sportscholen zijn uitgerust met apparatuur die passen bij uw levensstijl. Gevorderden en ook beginners zijn allemaal bezig om fitter te worden. Bent u nog een beginner en weet u nog niet hoe de apparaten werken of nog niet precies hoe u fitter kan worden, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben voor beginners een Kickstarter waarbij u samen met een personal trainer uw fitnessdoelen bespreekt en advies krijgt over hoe u de apparaten moet gebruiken om uw doel te bereiken voor een eenmalig bedrag van € 15,-.

Velen zijn u voorgegaan en zijn al begonnen om een verandering te maken in hun leven.

Aanmelden kan via onze website of u kunt langskomen bij 1 van onze vestigingen. Wilt u liever uw Basic fit opzeggen lees dan verder wat u kunt doen om uw abonnement op te zeggen.

Wilt u uw Basic fit opzeggen?

Bent u al lid van onze sportschool en denkt u om over te stappen naar een andere sportschool die dichter bij u in de buurt is of heeft u simpelweg geen tijd meer om verder te sporten dan kunt u gemakkelijk uw Basic fit opzeggen via onze website. Zodra u op onze website terecht komt klikt u op uw abonnement en klikt op opzeggen. Zo simpel is dat! Houdt er wel rekening mee dat als uw contract tot die tijd niet afgelopen is dat u het volledige resterende bedrag van de overige maanden in 1 keer moet overmaken. Heeft u vragen over hoe dit nou precies zit? Dan kunt u altijd bellen naar een vestiging voor vrijblijvende informatie. Bent u toch gewend geraakt aan het sporten en bedenkt u zich ineens dat het Basic fit Opzeggen geen goed idee was? Geen probleem! Je kan je altijd aanmelden via onze website of u kunt langskomen en onze medewerkers zullen u graag helpen u verder.