Vind je perfecte oppasser bij Oppasland!

Hebben jij en je partner een avondje uit gepland? Eindelijk weer eens tijd om samen te genieten en geen luiers te verschonen of op de kinderen te letten. Het is al een lange tijd geleden dat jullie samen de hort op gingen, dus jullie hebben het dubbel en dwars verdiend. Maar het vinden van een oppas gaat jullie niet gemakkelijk af. Eindelijk hebben jullie dan toch iemand gevonden en jullie kunnen je geluk niet op. De dag voor jullie avondje uit worden jullie gebeld en meldt de oppasser zich af omdat ze ziek is. Helaas gaat jullie avondje niet door en zullen jullie moeten cancelen. Het vinden van een oppasser is niet makkelijk en daarom is Oppasland de oplossing.

Oppassers en ouders vinden elkaar

Wanneer jullie de deur uitgaan zonder kinderen wil je je kinderen achterlaten met iemand die je vertrouwt. Het is prettig wanneer je van tevoren kort kennis kunt maken of weet met wie je te maken hebt. Bij Oppasland hebben oppassers een profiel opgesteld waarin zij zich kort voorstellen. Zo kan je zien of de oppasser met je gezin rijmt en bepaal je, op basis van het profiel, of deze persoon op je kinderen zal passen. Dit is een prettige manier van werken, omdat je zo van tevoren een beeld van de oppasser krijgt. Ook voor oppassers is dit fijn; zo zien zij op het profiel van de ouders wat voor kinderen ze hebben en vinden ze informatie over de wensen. Oppasland fungeert dus als een platform waarbij oppassers en ouders bij elkaar komen en ze gemakkelijk ouders of oppassers vinden die bij hen past. Zo hoeven ze geen ellenlange zoektocht meer te houden.

Samen op stap door Oppasland

Is het hoog tijd dat jij en je partner zich weer eens in een restaurant bevinden? Vind je oppasser op Oppasland en ga er samen op uit.